Tannlege oversikt
 
Akerhus
Aust-Agder
Buskerud
Finnmark
Hedmark
Hordaland
Møre og Romsdal
Nordland
Nord-Trøndelag
Oppland
Oslo
Rogaland
Sogn og Fjordane
Sør-Trøndelag
Telemark
Troms
Vest-Agder
Vestfold
Østfold


Hvite tenner av tannkrem?

 

Er det faktisk mulig å få hvitere tenner ved kun å skifte tannkrem å benytte seg av denne i 2 uker? Vel det spørsmålet ønsket vi å finne mer ut av etter å ha sett lovnaden til Colgate hvite tenner som faktisk lover deg merkbar forskjell etter bare et par ukers bruk. Noe skreptisk gikk vi igang med testen og kunne nesten ikke vente for å faktisk se om det ville gi noe merkbar virkning. Før vi røper resultatet av testen vil vi se litt nærmere på hva leverandøren skriver om Colgate hvite tenner.

Colgate hvite tenner skal altså gi hvitere tenner etter kun 2 ukers bruk. Dette er fordi tannkremen inneholder noe som de kaller for white activator som skal fjerne misfarging på tennene og som skal få frem tennenes orginale hvite farge. Colgate skriver videre at tannkremen inneholder noen av de samme stoffer som brukes ved profesjonell tannbleking. På tuben henvises det til en klinisk studie hvor resultatene viste at personene i testpanelet på 76 personer fikk synlige hvite tenner etter 2 uker.

Resultatet av vår test derimot viste at tannkremen ikke fungerer slik den lover. Vi kunne ikke merke noen synlig forskjell på våre før og etter bilder. Konklusjonen vår blir derfor at hvis du ønsker hvitere tenner så bør du satse på et annet produkt enn Colgate hvite tenner. 
 


Tannlegeguiden.org | Kontakt oss | Om oss | Privacy Policy |Tjene penger | Hamar | London musikaler
Tannlegeguiden.org